Conditii de rezervare agentie de turism si rezervari hoteliere

Hotel Sala conferinta
Sigla PlatiOnline.ro
Mastercard
Visa

CONDITII DE REZERVARE

Site-ul www.bookahotel.ro, este proprietatea ABBD Travel Management SRL, find un site comercial care permite efectuarea de rezervari de camere hoteliere, rezervari de sali de conferinte, organizarea de evenimente si rezervarea de bilete de avion atat in Romania cat si international.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

 

1. Transmiterea informatiilor.

Prin accesarea site-ului www.bookahotel.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Bookahotel.ro, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Bookahotel.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Prin crearea unui cont pe site-ul www.bookahotel.ro se considera acceptate termenii si conditiile de mai jos. Administratorul site-ului www.bookahotel.ro isi rezerva dreptul de anulare a unor conturi, si/sau limitarea accesului la informatiile disponibile pe site. Toate activitatile realizate de utilizator, in contul creat, sunt responsabilitatea acestuia.

 

2. Mod de lucru.

Realizarea rezervarilor se poate face:

  • online pe site-ul www.bookahotel.ro
  • folosindu-se adresa de e-mail si/sau numarul de fax afisate pe site-ul www.bookahotel.ro
  • prin apelarea numerelor de telefon afisate pe site-ul www.bookahotel.ro

In functie de modul de colaborare cu hotelurile din cadrul site-ului se pot face rezervari online sau cereri de rezervare. Solutionarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face in maxim 120 minute, de luni pana vineri intre 9:00 si 19:00. Rezervarile online sunt confirmate imediat.
Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin email sau fax de la Bookahotel.ro.

 

3. Tarife.

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA si mic dejun dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera). Exceptiile sunt specificate clar la fiecare hotel in parte.Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

 

4. Anulari/ Nesosiri.

Nesosire sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilita. De asemenea este considerata rezervare neonorata si situatia in care, din diferite motive, clientul face plata la receptie, desi anterior facuse plata catre ABBD Travel. In cazul unei nesosiri rezervarea isi pierde valabilitatea.

Anularile se pot efectua de catre utilizator telefonic, prin fax sau e-mail, utilizatorul primind pentru anulare o confirmare scrisa din partea www.bookahotel.ro. Anularile se pot efectua fara perceperea de penalizari mai devreme decat termenul de anulare specificat la fiecare hotel in parte. Pentru anularile efectuate dupa termenul precizat, se percepe o taxa echivalenta cu valoarea primei nopti de cazare . De asemenea neprezentarea in cazul unei rezervari confirmate atrage penalizarea cu o taxa echivalenta cu valoarea primei nopti de cazare pentru fiecare camera comandata.

 

5. Plati/ Garantii.

Efectuarea rezervarilor prin bookahotel.ro este un serviciu gratuit. Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia hotelului in momentul cazarii sau in avans catre ABBD Travel Management prin urmatoarele modalitati:carte de credit, numerar la sediul agentiei, ordin de plata. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii. Hotelurile pot avea cazuri particulare (Rezervarile in cadrul anumitor hoteluri pot avea restrictii )care sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata pentru un anumit hotel.

In anumite situatii, pentru rezervari de peste 3 camere, este necesara (poate fi acceptata doar )plata in avans sau garantarea cu carte de credit a primei zile de cazare.

In cazul platilor cu carte de credit catre ABBD Travel Management, debitarea se face in maxim 3 ore de la momentul rezervarii. In cazul anularilor, returnarea contravalorii rezervarii catre utilizator se va face conform cu termenii de anulare specificati la fiecare hotel in parte(in raspunsul de confirmare).
In cazul garantarii cu carte de credit, se obtine de la banca o autorizare pentru o suma egala cu valoarea primei zile de cazare. In caz de nesosire ABBD Travel Management va retine aceasta suma.

 

6. Calitatea serviciilor.

Obligatiile Bookahotel.ro se rezuma la efectuarea rezervarii si respectarea tarifelor. Reclamatiile legate de calitatea serviciile hoteliere prestate se fac numai catre hotel. Utilizatorii au de asemenea posibitatea sa-si exprime opinia in paginile site-ului, in cadrul sectiunii Feedback/Reviews/Comentarii.

Bookahotel.ro afiseaza clasificarea hotelurilor facuta de autoritati (numarul de stele), precum si o descriere pusa la dispozitie de catre fiecare hotel. Bookahotel.ro poate afisa si alte informatii, poze sau descrieri obtinute prin efort propriu sau de la clienti. Toate aceste informatii pot fi subiective si nu reprezinta o clauza contractuala.

 

7. Informatiile introduse de utilizator.

ABBD Travel Management SRL garanteaza confidentialitatea informatiilor inscrise in site-ul www.bookahotel.ro, aceste nefiind facute publice, transmise sau vandute fara acordul utilizatorului. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Bookahotel.ro poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Bookahotel.ro poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

 

8. Litigii.

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Conditiile de utilizare' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ABBD Travel Management sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre ABBD Travel Management si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

9. Dispozitii finale.

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea ABBD Travel Management isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi. Societatea ABBD Travel Management nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bookahotel.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.